Politica de Retur – S.C. Eurowebcam SRL

Capitolul I – Dispoziții Generale

Definiții În prezenta politică, anumite termeni cu inițiale majuscule au semnificația atribuită în Termenii și Condițiile SC Eurowebcam S.R.L.

Cadru General Prezenta Politică de Retur reglementează modalitatea în care puteți returna produsele achiziționate de la SC Eurowebcam S.R.L. prin intermediul site-ului nostru și cum puteți beneficia de rambursarea sumelor corespunzătoare.

Capitolul II – Dreptul de Retragere (Dreptul de Retur)

Conform prevederilor legale în vigoare, atât Consumatorii, cât și Agenții Economici au dreptul de a se retrage din Contractul la Distanță fără a fi necesar să justifice această decizie. Puteți returna Produsele achiziționate în condițiile detaliate mai jos, iar SC Eurowebcam S.R.L. va efectua rambursarea contravalorii acestora.

Dacă sunteți Consumator, aveți la dispoziție un termen de 14 zile pentru a vă exercita dreptul de retragere din Contractul la Distanță, începând de la data primirii fizice a Produselor sau a ultimului produs în cazul comenzilor cu livrări separate.

Procedura de Returnare Pentru a efectua un retur, vă rugăm să completați formularul de retur disponibil pe site-ul nostru sau să trimiteți un e-mail la adresa: info@emsels.ro. Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, însoțite de toate accesoriile și documentele inițiale, și să fie protejate corespunzător pentru a preveni deteriorarea pe durata transportului.

Capitolul III – Restricții și Excepții

Dreptul de retragere nu poate fi exercitat în cazul produselor susceptibile de a se deteriora rapid, a produselor care au fost desigilate de dvs., sau a bunurilor amestecate inseparabil cu alte elemente.

Capitolul IV – Informații Suplimentare

În cazul unor întrebări sau dificultăți legate de procesul de returnare, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa: info@emsels.ro. Ne rezervăm dreptul de a modifica prezentul regulament de retur. Dacă nu sunteți de acord cu eventualele modificări, vă recomandăm să nu mai utilizați site-ul nostru sau produsele noastre.

Copyright 2023 - S.C. Eurowebcam SRL

Scroll to Top